tiistai 20. elokuuta 2013

Tästä lähtee!

Heti ensimmäinen tässä blogissa julkaistava väkerrys on Addicted to Technics -haaste. Kyseessä on myös minulle ensimmäinen a)leimailtu b)luonnoksen mukaan c)maskattu kortti (tai noh, työ yleensä). Virheitä ei siis tarvitse kovin kauaa etsiä, jos niitä haluaa löytää :D Olen siis täysi amatööri ja käytänkin näitä haasteita kuvataidekerhona itselleni. Onneksi haasteiden pointti ei taida olla, että kuka on valmiiksi paras :)Riikinkukko- ja sulkaleimat ovat Chocolate Baroquen Tangled Peacock -setistä ja pikkukiekurat Woodwaren Leafy Swirlsistä. Riikinkukko on leimattu Tsukinekon Memento-musteella, sävy Tuxedo Black, sinivihreä muste taas on ColorBoxin sävy Glacier Lake. Taustaan ja keskustan tiiliaitaan on töpsötelty Tsukinekon Brilliance-sävyllä Pearlescent Chocolate; paremman puutteessa meikkisienellä. Meikkisienen terävä reuna näkyy jäljessä, paikoin jopa tarkoituksella :D Värittely on tehty Derwent Studioilla. Lopuksi pyrstöön ja sulkiin on sotkettu vähän kimalleliimoja ja reunat leikattu Fiskarsin kuviosaksilla. Kaikki tarvikkeet värikyniä ja kuviosaksia lukuun ottamatta on hankittu Paperilohikäärmeestä.

Ihan kaikkeen (mukaan lukien kännykkäkamerakuvanlaatuun) en ole tyytyväinen, mutta ehkä teen saman kortin uudestaan vaikkapa vuoden päästä, kun kokemusta on hieman kertynyt :)

2 kommenttia:

  1. Kiva että pääsit mukaan! Olet noudattanut luonnosta ihan oikein. Ihanat nuo riikinkukot ja sulat.

    VastaaPoista
  2. Siis ei tätä työtä uskoisi että on amatöörin tekemä. Hyvin olet saanut kaikki elementit esille jotka luonnoksessa oli ja muutenkin kortti tehty huolellisesti ja värimaailma on rauhallinen :)

    VastaaPoista